fbpx

Kæmpe gummiged er handlet lokalt

Kæmpe gummiged er handlet lokalt

NOV (National Oilwell Varco Denmark I/S) i Kalundborg har købt en stor gummiged lokalt hos Jamas A/S på Gl. Hovvej. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

NOV (National Oilwell Varco Denmark I/S) på Kalundborg Havn har netop fået leveret en kæmpe gummiged på godt 23 tons, den er købt lokalt hos Jamas A/S på Gl. Hovvej.

Kalundborg har et rigt handelsliv hvor der er mulighed for at købe rigtigt mange varer, store som små, selv hvis man lige mangler en kæmpe gummiged, så kan den også købes lokalt.

Det er netop hvad NOV (National Oilwell Varco Denmark I/S) på Kalundborg Havn har gjort. En ældre gummiged kunne ikke mere og derfor blev afløseren fundet hos det lokale firma Jamas A/S på Gl. Hovvej, som er importør og forhandler af Doosan entreprenørmaskiner.

 

Den gummiged som NOV har fået leveret er en 23,5 tons stor maskine fra Doosan, som er fra 2013 og har mange år tilbage endnu på arbejdsmarkedet.

Hvor en gummiged normalt har en stor læssegrab så er den gummiged som NOV har fået leveret, monteret med et stort hydrauliks wirespil som bruges når bl.a. de store fleksible rør som fabrikeres på fabrikken, skal flyttes.

Gummigeden er monteret med et kulfilter på udstødningen så den kan køre indendørs i de store fabrikshaller.

Optimisme

Lokale Jamas A/S oplever generelt en optimisme blandt kunderne og leverer mange entreprenørmaskiner selv om konkurrencen er hård.

”Der hvor vi prøver at skille os ud i forhold til vores konkurrenter, det er på vores service apparat, hvor vi bl.a. kan tilbyde kunderne døgnvagt”, forklarer Carsten Bisgaard, Distriktschef hos Jamas A/S i Kalundborg.

2018-01-08T06:24:21+00:00 7/01-2018|