fbpx

Doosan DX85R-3 – leveret af Jamas

Doosan DX85R-3

Øg produktiviteten og løs opgaver på en effektiv og pålidelig måde. Uanset hvordan din arbejdsopgave ser ud, kan du stole på DX85R-3. Den er udstyret med en optimeret motor, hvilken er i overensstemmelse med europæiske regulativer i forbindelse med brug af EGR (udstødningsgasrecirkulering) og DPF (dieselpartikelfilter). Den har en øget gravekraft, svingmoment, løfteevne, kørehastighed og trækkraft. Dyserbladets flydefunktion muliggør hurtig efterbehandling ved blot at køre baglæns.

DX85R-3 er designet til at give dig bedst mulige vilkår, når du arbejder. Der er sørget for din sikkerhed ved det sofistikerede ROPS førerhus, og inde i maskinen er der nem adgang til opbevaringsrum samt en klar visning af værkstedet. Arbejd mens du sidder komfortabelt omgivet af et rumligt interiør.

2018-12-07T13:55:13+00:00 7/12-2018|