fbpx

Doosan DX490LC 5

Videoen viser en DX490LC-3

Denne maskine har kraften til at klare selv de tungeste opgaver. Dens effektive og pålidelige ydeevne sparer dig både tid og penge. Maskinen bevæger sig med glathed og nøjagtighed, så du får det bedste resultat. Øget gravekraft, løfteevne samt trækkraft bidrager til dens effektivitet og ydeevne. Den er udstyret med en Scania motor, som er berømt for sin fremragende brændstofeffektivitet og pålidelighed. Spar penge med elektronisk styring af brændstofforbruget og automatisk slukning af motoren efter tomgang i længere tid.

Modellen er indrettet, så du får de bedste arbejdsbetingelser og det ideelle arbejdsområde. I designet er det tænkt på at skabe rumligt interiør, som giver dig nem adgang til opbevaringsrum samt en klar visning af arbejdsstedet. Sid på et fuldt justerbart og opvarmet luftfjedersæde, mens det automatiske klimaanlæg tillader dig at forsætte arbejdet i timevis.

Information om model DX490LC 5:
– Vægt: 49,7 ton
– Motor: 384,8 KW
– Max rækkevidde: 12,12 meter
– Max gravedybde: 7,79 meter
– Pumpekapacitet: 2 x 355 liter

2019-01-10T11:03:53+00:00 10/01-2019|