fbpx

Doosan DX62R-3 – fra Jamas

Uanset hvordan din arbejdsopgave lyder, kan du trygt stole på, at DX62R-3 udfører opgaven til perfektion. Maskinen arbejder på en effektiv og pålidelig måde, som sparer dig både tid og penge. Den forbedrede belastningsregistrering medfører, at motoren bruges mere effektivt, maksimering af pumpeudgang samt øget komfort, glathed og nøjagtighed uanset belastningen. Oplev øget gravekraft, løfteevne, kørehastighed samt trækkraft.

Få maksimal styrbarhed i enhver situation. Gravemaskinens kraft er matchet af glatte og selvsikre manøvrer. Det følsomme joystik og kontroller er placeret tæt ved din side, hvorved du kan arbejde sikkert og trygt uden belastning. I designet er der tænkt over, at omskifterne er ergonomisk placeret til højre samt er placeret hensigtsmæssigt i henhold til hyppigheden af, hvor ofte de anvendes. Denne maskine sikrer dig de højeste standarder for effektivitet lige ved hånden.

Information om model DX62R-3:
– Vægt: 6,2 ton
– Motor: 36,2 KW
– Max rækkevidde: 6,52 meter
– Max gravedybde: 4,11 meter
– Pumpekapacitet: 132 liter

2019-01-10T10:57:22+00:00 10/01-2019|