Betonknusere fra Everdigm

Sydkoreanske Everdigm tilbyder betonknusere i høj kvalitet, hvor du virkelig kan mærke, hvor professionelle de er. Everdigm er kendt for at have produkter i allerhøjeste kvalitet til forskellige opgaver såsom gravning, nedrivning, håndtering og meget mere.

Jamas Doosan har et godt udvalg af grabbe fra Everdigm, som har forskellige størrelser, længder og arbejdstryk.

Betonknusere til ethvert behov

Du kan finde den betonknuser, der passer lige præcis til de behov, du måtte stå og have. Alt efter størrelsen på de projekter, der typisk udføres, så skal maskinens størrelse og kapacitet selvfølgelig være tilsvarende. 

Everdigm har udviklet to forskellige betonknusere – den ene er roterende, og den anden er fastmonteret. Igen kommer det an på dine projekter, hvilken af de to betonknusere der vil passe bedst til opgaverne.

De fastmonterede betonknusere kommer i fire forskellige modeller. Den mindste af modellerne har en arbejdsvægt på 1100 kg, hvor den største af modellerne har en arbejdsvægt på 2745 kg.

Forskellige størrelser og kæbebredde på betonknusere

Længden på modellerne af den fastmonterede betonknuser spænder mellem 1658 – 2371 mm, og kæbebredden spænder fra 330-370 mm. Der er også max kæbeåbning på betonknuserne, hvor den mindste knuser har en kæbeåbning på 680 mm, så har den største betonknuser en kæbeåbning på 1049 mm.

I modsætning til den fastmonterede betonknuser har den roterende betonknuser en længde der spænder fra 1840 – 2663 mm, hvor kæbebredden er ligesom på den fastmonterede; 330-370 mm. På den roterende betonknuser varierer størrelsen på kæbeåbningen fra 720 til 1056 mm.

Maskinerne har, alt efter deres størrelse, forskellig knusekraft. Knusekraften på de fastmonterede og de roterende betonknusere varierer fra 51 – 78 ton, mens arbejdstrykket forbliver på 320 bar uanset størrelse.

Find din nye maskine fra Everdigm hos Jamas Doosan

Vi har et bredt udvalg af maskiner fra Everdigm hos os. Når du vælger udstyr fra Everdigm, er du sikret kvalitet. For Everdigm er innovation og nytænkning nøgleord – det kan ses i deres produkter, der konstant bliver udviklet og forbedret.

Jamas Doosan forhandler flere produkter fra Everdigm – du kan se hele udvalget her. Ud over betonknusere vil du også kunne finde både nedrivningsgrabbe og hydraulikhammere fra Everdigm på vores hjemmeside.

 

Fastmonteret eller roterende betonknuser?

Er du i tvivl om, hvilken slags betonknuser du skal have fra Everdigm? Du er altid velkomment til at kontakte os for gode råd og vejledning. Du kan også kigge forbi vores værksted i Kalundborg.