Den nye Doosan DL 7 serie er her

Den nye Doosan DL 7 serie er her

De helt nye maskiner fra Doosan DL 7 er kommet på markedet, og der er virkelig gode nyheder. Serien presser forventningerne til, hvad en entreprenørmaskine skal kunne. Her får du nogle af overskrifterne på, hvad du kan forvente af de nye Doosan maskiner. Og hvis du vil have en prøvetur, så kan du altid kontakte os.

Maksimal power og lav brændselsforbrug

Den nye DL 7 serie lever op til alle EUs seneste standard forbrændingsregler. Med højtryksindsprøjtning og præcis timing har maskine effektiv brændstofforbrænding. Det betyder, at du sparer brændstof og penge uden at gå ned på hestekræfter. Maskinerne er designet til at kunne udføre alle typer opgaver, eksempelvis kommer de med 5 gear, der gør det muligt at komme gennem det meste terræn. Derudover kommer maskinerne med lang-tids partikelfiltre og katalysator, der reducerer udledning.

Langtidsholdbare maskiner i hårdføre materialer

Alle maskinerne er designet i materialer, så de holder i lang tid under maksimal pres. Blandt andet er flere af delene lavet i hårdføre stålmaterialer, der er lavet på en måde, som gør det nemt at udskifte eller reparere delene. Der er ligeledes tilføjet en helt ny og stærk aksel, der gør den ekstra robust.

Ekstra komfort i kabinerne

Der er skruet op for komforten på DL 7 serien, hvor hele maskinrummet er lavet med god plads og komfort i tankerne. Her er kombinationen mellem teknik og lækre materialer med til at gøre køreturen til en oplevelse. Du får blandt andet: En let at læse og bruge 8″ skærm Doosan smart touch. Fuldt integreret elektronisk joystik i højre armlæn. Følsomhedsindstillinger og forebyggelse af støder designet til at sikre maksimal maskinstyring og førerkomfort. Mindre bevægelse til gentagne opgaver med automatisk nivelleringsfunktion.

Maksimal sikkerhed

Du får maksimal sikkerhed i dine nye Doosan maskiner. Få eksempelvis Bakkamera, Led lys til oplysning af arbejdsstationen, Bagspejle med elektrisk justeringsmulighed og meget mere.

Vil du vide mere om vores nye maskiner

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om de nye DL 7 serie. Vi giver også gerne en prøvetur, hvis du selv vil mærke forskellen.