Doosan DX140W-5

En gravemaskine er ikke bare en gravemaskine. De findes i flere forskellige størrelser og dermed også til en bred vifte af forskellige arbejdsopgaver. Med en vægt på 14,3 ton, en motor på 102,2 KW og en pumpekapacitet på 2 x 170 liter, har vi her en gravemaskine, der kan udføre en bred vifte af opgaver. Gravemaskinen fra Doosan har en max rækkevidde på 7,58 meter og en max gravedybde på 4,49 meter.

Gravemaskine på hjul

Doosan DX140W-5 er en gravemaskine på hjul. Gravemaskinen er en af de bedste inden for feltet, når det kommer til gravemaskiner i denne størrelse grundet de gode gravekapaciteter og trækkraft.

Gravemaskinen fra Doosan har arbejdslygter monteret, så du ikke skal være bange for, om du kan se dit arbejde ordentligt, eller om andre på arbejdspladsen kan se dig. Derudover har Doosan DX140Q-5 gravemaskinen den højeste hydraulisk kapacitet i sin klasse på markedet med hele 2 x 170 l/m – du får dermed den ekstra kraft, du kan have brug for til ekstra arbejde og opgaver.

Gravemaskine til salg med høj sikkerhed

Når du køber en gravemaskine fra Doosan, kan du være sikker på, at sikkerheden er i top. Doosan er et kendt kvalitetsbrand inden for blandt andet gravemaskiner, entreprenørmaskiner og læssemaskiner – så de ved, hvad sikkerhed betyder på en arbejdsplads.

Doosan DX140W-5 gravemaskinen har bakkamera som standardudstyr. Hvis sikkerheden skal styrkes yderligere, er det muligt at installere kamera på siden af maskinen, eller større sidespejle, endnu mere belysning og meget andet.

Komfortabel gravemaskine med let vedligehold

Hvis der er noget, vi er mange, der har prøvet, så er det at sidde i et førerhus, der har været for lille eller ubehageligt. Med en Doosan DX140W-5 gravemaskine skal dette heldigvis forblive i fortiden. Gravemaskinen fra Doosan har et af de største førerhuse på markedet, hvor der er støjdæmpende og vibrationsdæmpende elementer i. Døren i førerhuset er ekstra stor, så den nemt kan kommes ind i og ud af.

Med det nye SPC (Smart Power Control) kombineret med justerbar motorstop og auto-tomgang er det faktisk muligt at kunne spare op til 5% brændstof.

Doosan DX140W-5 hos Jamas A/S

Lyder denne gravemaskine fra Doosan som noget, du gerne vil kigge nærmere på? Tøv endelig ikke med at tage kontakt til os. Vi står altid klar med kyndig vejledning og professionelle råd, når du er på jagt efter den næste gravemaskine.