Doosan DX57W-5 gravemaskine

Lille gravemaskine fra Jamas Doosan

Gravemaskiner kommer i flere forskellige størrelser. Og alt efter hvad det er for nogle projekter, du arbejder på, så kan det være forskelligt, hvilken gravemaskine, der vil være bedst til arbejdet. 

Gravemaskiner fra Doosan kommer i høj kvalitet, og du får en maskine, du kan arbejde med og stole på i mange år. I den her artikel vil vi koncentrere os om én af de mange gode gravemaskiner fra Doosan.

Doosan DX57W-5 gravemaskine

Doosan DX57W-5 er en gravemaskine på hjul. Den har en vægt på 5,79 ton, og den har en motor på 42,5 KW. Her får du altså en let og fleksibel gravemaskine til mindre projekter, hvor en mindre maskine faktisk kan være en fordel.

Gravemaskinen har en max rækkevidde på 6,10 meter. Den har en max gravedybde på 3,08 meter samt en pumpekapacitet på 2 x 60 liter. Her får du altså en maskine, der er lille og praktisk, som samtidig har god kapacitet til flere forskellige projekter

Med en gravemaskine som denne, får du en maskine, som kan det hele. Den kan rotere 360 grader – dette giver optimalt udsyn fra førerhuset. Dens størrelse gør det muligt at kunne komme ind på snævre steder og arbejde, hvor større maskiner for længst har måttet give op at komme ind. 

 

Gravemaskine med høj komfort

Selvom gravemaskinen i sig selv ikke er den største, så har den et førerhus, hvor der ikke er gået på kompromis. Gravemaskinen fra Doosan har et af de mest rummelige førerhuse. Her er der også tænkt på støjdæmpning og vibrationsniveauer. 

Døren til førerhuset er stor, så førerhuset er nemt at komme ind og ud af. Den 360 graders rotation på førerhuset giver også en nøk op i komforten, fordi du blot kan rotere rundt, i stedet for at skulle sidde og vende og dreje din krop for at kunne se arbejdsopgaven og -pladsen. 

Gravemaskine som er let at holde

Doosan gravemaskinen har endnu et stort plus, og det er, at den er utrolig nem at vedligeholde. Alle filtre på maskinen kan tilgås fra jorden, og alle dele er nemme at komme til på maskinen.

Maskinen er lavet i materialer, som er ekstra holdbare og forstærket. Gravemaskinen er designet til at skulle vedligeholdes så lidt som muligt.

Find Doosan DX57W-5 hos Jamas A/S

Hos Jamas A/S finder du et stort udvalg af gravemaskiner. Der er gravemaskiner på hjul, gravemaskiner på bånd, og der er også minigravere. Er der noget, du er i tvivl om? Eller kunne du godt bruge lidt hjælp til at finde ud af, hvilken gravemaskine, der vil være passende til dine projekter? Tag endelig kontakt til os, eller kig forbi vores værksted i Kalundborg.