En minigraver fra Doosan

Minigravere fra Doosan

Når vi kigger på vores udvalg af minigravere, har vi flere modeller der kan være interessante for de fleste. Derfor vil vi prøve at gennemgå dem lidt dybere i denne artikel.

Hvor mange minigravere fra Doosan

Lige umiddelbart er der 8 forskellige modeller af minigravere fra Doosan, hvor alle er på bånd. Den mindste er har en vægt på 1.17 ton og den største vejer 8.6 ton. Der er også stor forskel på deres pumpekapacitet på de forskellige minigravere. Igen tager vi fra den mindste til den største. 

Pumpekapaciteten på den mindste model, der hedder Doosan DX10z er på 20 liter og den største model, med navnet Doosan DX85R-3, har en pumpekapacitet på hele 151 liter. 

Derfor er det heller ikke ligegyldigt hvilken model du vælger til din virksomhed, og sammen med vores dygtige rådgivere, er det altid muligt at finder frem til den Doosan minigraver som passer til jeres behov. 

Minigravere og udstyr

Når du ønsker at arbejde med en minigraver og bestille en fra os, er der her en række forskelligt udstyr der kan være vigtigt for dig at få med. Har du de rigtige skovle, eller skal du have et par ekstra med. 

Skal der sættes specielle lys på den, skal den være med eller uden kabine, og hvordan skal den bruges. Dette er blot nogle af de ting du kan gøre dig selv klar på, for at blive mere konkret i din søgen efter en minigraver. 

Vi har altid mere end 15.000 varenumre på lager, og blandt disse varenumre, er der også en række af udstyr til minigravere. 

Hvor bruges minigravere

Der er ikke en entreprenør med respekt for sig selv, der ikke har en minigraver. Den kan nemlig have en lang række af funktioner i den enkelte virksomhed. Vi har alt fra anlægsgartnere, brolæggere, kloakvirksomheder og større entreprenørvirksomheder som vi leverer minigravere fra Doosan til. 

Det kan være til anlæg af en støttemur, hvor der skal graves en rende, her kan en mindre minigraver komme til sin ret. Er det et større kloakeringsarbejde inde midt i en de større byer herhjemme, kan det være en af de lidt større minigravere. 

Du er derfor altid velkommen, hvis du ønsker at forespørge på en Doosan minigraver og har du lyst kan du altid komme forbi hovedkontoret, hvor vi har en række minigravere til at stå – altid klar til levering. 

Har du brug for andet end minigravere

Nu er det ikke kun Doosan minigravere vi her fra Jamas, er leveringsdygtige i. Vi har hele udvalget af Doosan maskiner, med gravemaskiner på hjul og på bånd, dumpere og gummihjulslæssere. 

Vi glæder os til at høre fra dig og til at levere den næste Doosan maskine til dig.