Entreprenørmaskiner fra Doosan

En entreprenørmaskine kan bruges til byggeri- og anlægsopgaver, og de er derfor uundværlige, når du skal udføre dit arbejde. Hos Jamas finder du et bredt udvalg af entreprenørmaskiner fra det kendte mærke Doosan. Du finder i sortimentet dumpere, gravemaskiner på bånd, gravemaskiner på hjul, gummihjulslæssere, minigravere, specialmaskiner og minilæssere.

En entreprenørmaskine fra Doosan

Er du til god kvalitet, så skal du vælge en maskine fra Doosan. De er mest kendt for deres gummihjulslæssere og gravemaskiner. Vælger du en maskine fra det kendte brand, får du både en pålidelig og let betjenelig maskine. Vidste du, at du ved brug af en maskine fra Doosan, får:

  • Øget produktion
  • Reduceret brændstofforbrug
  • Forbedret ergonomi
  • Øget komfort
  • Driftssikkerhed
  • Mindre vedligeholdelse.

Prøv maskinen før du tager beslutningen

Når du køber en maskine, som skal hjælpe dig med dit arbejde, ved vi, der kan være mange tanker knyttet til købet. Spørgsmål som: Passer maskinen til den pågældende arbejdsopgave, hvor stor skal maskinen være, og hvilken model er bedst til opgaven, kan være spørgsmål, som du brænder inde med. Vi mener, at du kan få svar på disse ved at komme forbi og prøve den pågældende maskine, før du beslutter dig for, hvilken en du vil investere i. Fordelen ved at prøve den er, at du får en ide om, hvor stor maskinen er, og om den er i stand til at udføre den ønskede opgave. Skulle du have flere spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Entreprenørmaskiner i god kvalitet

Hos Jamas A/S finder du et stort udvalg af entreprenørmaskiner fra Doosan, der alle er i god kvalitet. Vi synes, det er vigtigt, du selv kommer og prøver vores maskiner, så du kan mærke kvaliteten. Når du køber en maskine i god kvalitet, er du også garanteret en maskine med en levetid, der er lang. Køber du en entreprenørmaskine fra Doosan, får du altså en maskine, der er til at stole på.

Køb en brugt maskine fra Doosan

Ønsker du at gøre en god handel, så kan du altid overveje at købe en brugt entreprenørmaskine. Der er ingen grund til at være nervøs, når du skal investere i din nye maskine. Hos Jamas A/S har vi mange års erfaring med at forhandle både nye og brugte maskiner.

Der kan være flere betænkeligheder knyttet til det at købe et brugt produkt. Du skal ikke være nervøs for at købe en brugt maskine hos os. Vi giver dig nemlig også døgnservice på brugte maskiner, hvilket giver en god sikkerhed i at bruge vores entreprenørmaskiner hele døgnet rundt. Døgnservicen forsikrer dig, at din virksomhed ikke går i stå. Vil du gerne prøve den brugte maskine, inden du køber den, er du velkommen til at komme forbi os i Kalundborg. Her kan du kigge forbi og prøve en af vores Doosan maskiner. Se udvalget af brugte maskiner her.

Du kan også kontakte os for mere information om vores maskiner.