Flere typer af skovle til Doosan maskiner

5 forskellige skovle

Der findes mange typer af skovle, når det handler om at vælge udstyr til sine maskiner. I denne artikel kommer vi igennem 5 forskellige typer af skovle, der kan vælges. Det er følgende 5 skovle vi fortæller mere om

  • Graveskovl
  • Planérskovl
  • Tiltskovl
  • Lerskovl
  • Risteskovl

Graveskovl

En graveskovl er som navnet siger en skovl du bruger til at grave med, og den findes i mange størrelser og skal tilpasses til maskinens vægt. Her er det vigtigt at vælge det rigtige udstyr til den rigtige størrelse maskine og derfor vigtigt at tale med konsulenten fra Jamas om hvilke graveskole, der passer til din maskine.

Planérskovl

Som ordet siger, så er der ingen tvivl om at denne skovl skal bruges til at planere områder med. Igen er det her vigtigt at vælge den rigtige planérskovl. Når du skal gøre det, er det her din maskines størrelse har direkte betydning. Der er mulighed for at få Planérskovle med og uden hydraulik.

Tiltskovl

En tiltskovl kan fås til blandt andet minigravere. Det er en skovl der er mulighed for at arbejde med i forhold til at tilte den. Vi har et godt udvalg her ved Jamas når du gerne vil vælge en tiltskovl. 

Lerskovl

Lerskovlen har med sin opbygning let ved at komme af med den tunge masse, når den graver i ler. Det er netop fordelen ved at vælge en lerskovl når det er ler og lignende materialer du skal grave i. Derfor kan du med stor fordel vælge en lerskovl, hvis du ved at der er meget af det materiale i de projekter du fremadrettet skal lave. 

Risteskovl

Har du mange sorteringsopggaver i din virksomhed, er det helt rette valg en risteskovl. Her vil du kunne sortere sten og jord fra hinanden, eller store betondele og sand eller lignende fra hinanden. Tag fat på os ved Jamas, hvis du skal have et overblik over det udvalg af risteskovle vi har. 

Opsummering på de 5 typer skovle

Der er mange typer af skovle og alt efter dine projekter er det vigtigt at have de forskellige skovle i dit eget sortiment. Når du gerne vil have rådgivning er du altid velkommen til at ringe til os, eller komme forbi vores hovedkontor i Kalundborg, hvor vi altid har en række skovle på lager. 

Vi glæder os til at høre fra dig, og har du spørgsmål om andre maskiner eller andet i vores sortiment, er du velkommen til at kontakte os.