Gravemaskiner fra Doosan i flere størrelser til forskellige projekter

Find den bedste gravemaskine til dit projekt

Hos Jamas A/S er vi eksperter inden for entreprenørmaskiner – specielt fra brands som Doosan. Vi har mange års erfaring og baserer derfor vores råd og vejledning herpå.

Alt efter hvilket projekt, du skal i gang med, så skal du finde den rette maskine. Og en gravemaskine er jo ikke bare en gravemaskine. Der er flere forskellige at vælge imellem alt efter, hvad ens behov er. Vi står klar hos Jamas A/S med råd og vejledning, når du er på udkig efter en gravemaskine af høj kvalitet.

Minigravemaskiner og større gravemaskiner

En gravemaskine bruges til at grave jord på byggepladser og til at læsse jord. På hjulene eller båndene på maskinen er der et førerhus, der er monteret på en drejekrans, således der er fuldt overblik.

Ligesom der er forskellige størrelser på de projekter, en entreprenørvirksomhed kan varetage, så er der også forskellige størrelser på de maskiner, der skal tages i brug, når arbejdet skal udføres.

Gravemaskiner kommer også i forskellige størrelser – du finder både minigravemaskiner og større gravemaskiner.

Gravemaskiner på hjul og gravemaskiner på bånd

Alt efter størrelsen på de typiske projekter, du arbejder på, kan de være smart med en gravemaskine enten på hjul eller på bånd. Gravemaskiner på bånd kan får med en stor rækkevidde og stor gravedybde – derfor kan de være gode til større projekter.

Gravemaskiner på hjul kan også fås i flere forskellige størrelser ligesom gravemaskinerne på bånd. Gravemaskiner på hjul ses også på mange af landets byggepladser, hvor de bruges til større og mindre projekter.

Kontakt os og find maskinen til dit næste projekt

Vi står altid klar til at give en hjælpende hånd, når du er på udkig efter en ny gravemaskine til dine projekter. Måske er du i tvivl om, hvilken størrelse gravemaskine du skal have – eller måske har du brug for noget mere ekstraudstyr eller andre features, end dem du har haft før.

Tøv endelig ikke med at tage kontakt til os hos Jamas A/S – vi er klar til at give god og professionel sparring og vejledning, når du har brug for hjælp.

Du er også altid velkommen til at kigge forbi Jamas A/S i Kalundborg og prøve en Doosan maskine – så kan du nemmere finde ud af lige præcis hvilken gravemaskine, du har brug for og kan samtidig få råd og vejledning fra vores erfarne personale. Kontakt os og prøv en gravemaskine.