Vidste du, at Jamas Doosan har været leverandør af Doosan entreprenørmaskiner siden 1991. Det vil sige, at vi i 30 år har leveret og arbejdet med entreprenørmaskiner. Det er helt vildt, at tiden går så hurtigt. Mange ting har ændret sig fra vi startede. Der er kommet væsentlig mere teknik ind i maskinerne, mens materialerne og kvaliteten også er blevet bedre over årene.

Der er dog en del ting, som ikke har ændret sig. Vi har fra start holdt fast i et godt samarbejde med vores kunder, et velfungerende lager, super dygtige medarbejdere og entreprenørmaskiner og reservedele i højeste kvalitet. Vi er taknemmelige for alle, som vi har samarbejdet med over årene, og ser lyst mod fremtiden.

30 år med Jamas Doosan

Velassorteret reservedelslager med over 15.000 varenumre

Hos Jamas har vi dygtiggjort os i Doosan maskiner. Vi har et velfungerende værksted med dygtige medarbejdere, der sørger for en lang levetid på alle maskiner. Vores reservedelslager har i dag over 15.000 varenumre på lager, så vi er dækket godt ind til enhver situation. Så hvis du oplever det mindste med dine maskiner, så kan vi lynhurtigt hjælpe dig godt på vej igen.

Landsdækkende serviceordning

Hos Jamas Doosan er vi altid tilgængelige for vores kunder. Vi sætter en ære i at hjælpe til, der hvor vi kan. Derfor har vi en servicebil til at køre rundt i hele landet og servicere maskinerne, hvor du er. Du kan altid kontakte Jamas for at høre, om vi skal køre forbi dit område.

Landsdækkende service

Entreprenørmaskiner og reservedele i top kvalitet

Hos Jamas Doosan har vi fra dag 1 haft et mål om at levere kvalitets maskiner og reservedele. Vi har reservedele og maskiner til alle behov. Du finder forskellige modeller og reservedele til entreprenørmaskiner som:

minigravemaskiner
gravemaskiner på larvebånd
gravemaskiner på hjul
læssemaskiner
dumpere

Følg med på de sociale medier

Vi lægger løbende opslag op med nyheder om de seneste maskiner på de sociale medier. Du kan følge os på Facebook eller besøge vores Youtube kanal. Så hvis du ikke allerede følger med, er du meget velkommen til at kigge forbi.