Linde GAS

Linde GAS

JAMAS A/S er autoriseret forhandler af Linde Gas, og kan tilbyde dig en række af Linde produkter til god pris og med hurtig levering.

Vi har etableret et større lager gas i vores afdeling i Kalundborg.

Gas til private:
Vores gasser er del af vores dagligdag, selv om vi sjældent tænker på det. Biogas biler bliver mere og mere populære, og vi ser flere og flere danskere køber i stigende grad denne type gas.
Vi bruger propan hjemme til opvarmning, madlavning, grill, køling, opvarmning af vores terrasse og måske også til at dræbe ukrudt med eller holde os varme, når vi reparerer huset.

Gas til industrien:
Industrielle gasser bliver brugt i hele verden, alle døgnets timer – til svejsning, frysning, drivkraft, opvarmning, analyser, køling og tests. Det er ikke en overdrivelse at sige, at vores gastekniske løsninger berører alle.

Linde gasser udfører specifikke opgaver i mange industrielle applikationer. Disse gasser kan øge livskvaliteten ved at forbedre vores miljø, vores sikkerhed og sundhed. Gasser kan også forbedre dit selskabs resultater ved at gøre produktionen mere lønsom og ved at højne kvalitetsniveauet.