Develon

Develon entreprenørmaskiner giver optimal værdi til brugeren. Hos Jamas A/S har vi et stort udvalg af maskiner fra Develon.

Develon
Elektriske maskiner
Gravemaskiner på bånd
Gravemaskiner på hjul
Minigravere
Minilæssere
Dumpere
Gummihjulslæssere
Specialmaskiner

Derfor skal du vælge Develon

Develon er mest kendt for deres gummihjulslæssere og gravemaskiner. Deres entreprenørmaskiner er enormt pålidelige og nemme at betjene.
Develons maskiner er af høj kvalitet, så du får en maskine med en lang levetid. Med en maskine fra den velkendte producent kan du skabe:

  • øget produktion
  • reduceret brændstofforbrug
  • forbedret ergonomi
  • øget komfort
  • driftsikkerhed
  • mindre vedligeholdelse

Fordele med Develon maskiner

Med forbedret ergonomi og øget komfort er det langt mere behageligt at sidde i en maskine fra Develon. Vores produkter er driftsikre og kræver ikke meget vedligeholdelse.

Maskinerne har et lavt brændstofforbrug, så du reducerer dine udgifter til brændstof. Alle disse egenskaber gør, at en Develon maskine kan være med til at øge din produktion.

Stort udvalg af entreprenørmaskiner

Develon laver en lang række af forskellige typer maskiner. Derfor er der stor sandsynlighed for, at du kan finde en maskine, som passer til dine ønsker og behov.

Du kan finde de helt store maskiner som gravemaskinen Develon DX530LC-5 eller dumperen Develon DA45-7. Hos Jamas A/S sælger vi både gravemaskiner på bånd og gravemaskiner på hjul.
Hvis du skal bruge mindre maskiner, kan du også få dem hos os. I vores sortiment kan du finde en minigraver som fx Develon DX10Z eller en minilæsser som fx Develon DL65-7.Uanset hvilken type maskine du har brug for, så kan du finde vejledning og hjælp hos Jamas A/S.

Brugte entreprenørmaskiner

Vi har også en lang række brugte entreprenørmaskiner. Blandt vores store udvalg finder du bl.a. holdbare gravemaskiner, gummihjulslæssere og dumpere.

Hos Jamas A/S er du altid sikker på at gøre en god handel. Vi har mange års erfaring med at forhandle entreprenørmaskiner – både nye og brugte.
Du behøver ikke at have betænkeligheder over at købe en brugt Develon maskine. Hos Jamas A/S har vi nemlig døgnservice, så du døgnet rundt kan få hjælp, så din forretning ikke går i stå.

Derfor er det unødvendigt at bekymre dig over, hvad du gør, hvis du køber en brugt maskine, som senere går i stå.

Kunne du tænke dig at prøvekøre en entreprenørmaskine, finder du os i Kalundborg. Her kan du kigge forbi og prøve en af vores Develon maskiner.
Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information om vores maskiner. Vores medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige maskine til dig.