Nedrivningsgrab og hydraulikhammer af høj kvalitet fra Everdigm

Hos Jamas Doosan sælger vi kvalitetsredskaber fra nogle af de største og bedste mærker. Med kvalitet i højsædet producerer Everdigm redskaber til hydrauliske gravemaskiner.

Nedrivningsgrabbe fra Everdigm

Nedrivningsgrabbe fra Everdigm kommer i forskellige størrelser. Der er 6 forskellige størrelser på grabbene, og vægten derpå varierer fra 415 kg til 2275 kg. Så alt efter hvad, de typiske projekter byder på, så kan du finde en nedrivningsgrab, der passer til jobbet her.

Kvalitet er et af nøgleordene, når der snakkes om Everdigm. Og kvaliteten ses også i deres nedrivningsgrabbe. De større grabbe er blevet forstærket, så de ikke bliver deforme ved brug, ligesom den er godt beskyttet mod udefrakommende vragrester.

Nem vedligeholdelse og reparation af Everdigm nedriningsgrabben

Dermed er grabben, uanset størrelse, stærk både på det indre og det ydre. Grabben er nem at vedligeholde og reparere. Men en rotering på 360 grader, gør det sorteringarbejdet nemmere og hurtigere.

Den mindste grab kan bære mellem 4-8 ton, og den største grab kan bære helt op til 25-38 ton. Kapaciteten er også varierende, hvor den mindste grab har en kapacitet på 230 liter, og den største grab har en kapacitet på 995 liter.

Hydraulikhammer fra Everdigm

En hydraulikhammer bruges, når der skal knuses eller fragmenteres beton, sten eller klipper. Hos Jamas Doosan har vi 15 forskellige modeller af hydraulikhamre fra Everdigm. Hydraulikhamrene kommer i forskellige størrelser, så du nemt kan finde lige præcis den hammer, du skal bruge til dine projekter.

Vægten på de forskellige størrelser af hydraulikhammeren spænder fra 123 kg til 6700 kg. Modellerne har færre dele end førhen, hvillket betyder, at hydraulikhammeren er lettere at vedligeholde og gøre ren.

Hastigheden er øget på hydraulikhamrene fra Everdigm, samtidig med at lyden er dæmpet på maskinen. Maskinen her, uanset størrelse, har en rigtig god holdbarhed.

Find din Everdigm maskine ved Jamas Doosan

Jamas Doosan forhandler maskiner fra Everdigm. Den koreanske kvalitet skinner igennem i de gennemførte maskiner fra det professionelle Everdigm. Everdigm producerer redskaber til alt lige fra nedrivning og genbrug til graveopgaver og håndtering.

Har du nogle spørgsmål til produkterne fra Everdigm? Så er du mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi kan rådgive dig omkring de forskellige maskiner fra Everdigm.