Ny hjemmeside til Jamas Doosan

Vi har fået ny hjemmeside – en hjemmeside, som er let at finde rundt på og mere tilgængelig for jer. Formålet med den nye hjemmeside var også, at den skulle være brugervenlig – det er den blevet med de vigtigste ting i menuen øverst på siden, hvor der også er drop down menuer i. Så er det let at finde lige præcis det, du søger.

Det er også en hjemmeside, som vi har tænkt os at fylde med masser af godt og nyttigt indhold, som vil være relevant for jer – de enkelte brugere.
Hjemmesiden er nem at navigere rundt på, og du finder hurtigt en oversigt over vores forskellige produkter; Doosan og Everdigm.

Få overblikket over nye og brugte maskiner

Vi har også en hel underside, hvor du kan skabe dig et overblik over de brugte maskiner, vi har på lager. Vi sælger både nye og brugte maskiner, så vi har altid et stort og alsidigt udvalg. Som officiel importør af Doosan er professionel hjælp og kvalitetsmaskiner er noget vi går op i.

Hos Jamas Doosan er vi altid klar til at hjælpe, om det så er med service af din maskine, eller hvis du har nogle spørgsmål omkring nogle af vores maskiner.
Kontakt os endelig, hvis vi kan hjælpe dig med noget. Trænger din maskine til service? Vi kører rundt i hele landet og servicerer maskiner.

Få hjælp og rådgivning

Vi rådgiver dig, når du er på udkig efter en ny maskine. Selvom du kan skabe dig et overblik på hjemmesiden og se hvilke både brugte og nye maskiner, vi har, så kan det stadig være nødvendigt med rådgivning. Vi kan hjælpe dig med at finde den perfekte maskine til lige præcis de behov, du har.

Find og følg os på de sociale medier

Du kan finde os på både Facebook, Youtube og LinkedIn. Her lægger vi løbende nyheder og spændende ting på – du er meget velkommen til at kigge forbi og følge med på vores forskellige kanaler.