Prøv en Doosan maskine

Prøv en ny Doosan entreprenørmaskine

Doosan er et anerkendt mærke indenfor entreprenørbranchen, fordi de laver holdbare og funktionelle maskiner, der passer til erhvervslivets behov. Hos Jamas forhandler vi en række Doosan maskiner, så du finder både dumpere, gravemaskiner på bånd, gravemaskiner på hjul, gummihjulslæssere og minigravere. Du kan vælge en kategori ude i siden eller se vores samlede udvalg af Jamas Doosan maskiner.

Prøv en entreprenørmaskine fra Jamas og mærk forskellen for dig selv. Du kan kontakte os på telefon eller mail, så du får muligheden for at se maskinerne i aktion.

Entreprenørmaskiner fra Jamas Doosan i høj kvalitet

Vi har et stort udvalg af modeller, der vil gøre arbejdet til en leg. Modellerne har forskellige design og specifikationer, men fælles for dem alle er, at kvaliteten er helt i top. Levetiden er høj på vores Doosan modeller, så du får glæde af maskinen i mange år. Det er en af årsagerne til, at vi både har helt nye og brugte entreprenørmaskiner til salg. Uanset om du er på udkig efter en brugt Doosan eller en ny, så kan vi finde det til dig.

Find ud af dine behov til din Doosan-maskine

Vi har et stort udvalg af Doosan entreprenørmaskiner, der passer til forskellige behov. Det er derfor en rigtig god idé at prøve en maskine for at se, hvilke behov maskinen kan opfylde.

Hvis du gerne vil lære mere om vores Jamas Doosan maskiner, så kan du læse mere under produkter. Her kan du trykke ind på vores forskellige modeller og downloade en brochure, der indeholder specifikationerne for maskinen. På den måde kan du hurtigt danne dig et indtryk af, hvilken Doosan model der kunne passe til de behov, som du står med.

Rådgivning og sparring


Hvis du gerne vil have personlig rådgivning i forhold til, hvilken Doosan maskine der vil passe til dine behov, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi tager gerne en uforpligtende snak om, hvilke behov du sidder med, og hvad du bør være opmærksom på. Du kan kontakte os på info@jamas-doosan.dk eller på telefon 70138013.