Salgsafdelingen

Jens Lundgaard
Jens Lundgaard

Adm. Direktør
+45 25 17 72 05
jl@jamas-doosan.dk

Steen Knudsen
Steen Knudsen

Distriktschef Jylland og Fyn
+45 25 74 87 53
sk@jamas-doosan.dk

Mike Dourleijn
Mike Dourleijn

Salg Sjælland
+45 22 65 80 13
md@jamas-doosan.dk

Sælgere med 30 års erfaring i Doosan maskiner

Vi har siden 1991 forhandlet Doosan maskiner. Der er sket meget siden dengang, men vi har altid bevaret en tæt relation til alle vores kunder. Det er vigtigt for os at forstå den enkelte kundes behov, så vi konstant kan forbedre vores entreprenørmaskiner. Vi går ind for salgsdialog i øjenhøjde. Du kan fange os enten på telefon eller mail. I salgsafdelingen sidder Jens Lundgaard (administrerende direktør i Jamas Doosan), Kristen Andersen (Salgschef med ansvar for Fyn og Sydjylland) og Mads Sønder Nielsen (Salgskonsulent). 

Tag en prøvetur i en Jamas Doosan maskine 

Mærk forskellen når du selv sidder på førersædet i en Doosan maskine. Hos Jamas har vi både nye og brugte maskiner, som du har mulighed for at prøve af. Du er altid velkommen til at kontakte vores dygtige salgshold. De er klar til at hjælpe dig, så du kan komme ud og opleve, hvordan en entreprenørmaskine fra Doosan føles. 

Prøv nye eller brugte Doosan maskiner 

Du kan både få mulighed for at afprøve vores helt nye Jamas Doosan maskiner, hvis du gerne vil være opdateret med det nyeste. Vi har også brugte maskiner, som du kan prøve. Alle vores maskiner er i top kvalitet, da de bliver restaureret i vores eget værksted. På værkstedet har vi over 15.000 reservedele.

Prøv en af vores Doosan maskiner: 

  • Dumpere 
  • Gravemaskiner på bånd
  • Gravemaskiner på hjul
  • Gummihjulslæssere
  • Minigravere

Book en prøvetur – kontakt en af vores sælgere 

Vil du ud og prøve kræfter med en Doosan, så kan vi hurtigt få stablet det på benene. Vi kan enten komme ud med en maskine, eller du kan køre forbi os og prøve en. Du må meget gerne kontakte os enten på telefon eller mail, så kan vi aftale et specifikt tidspunkt. Vi ser frem til at høre fra dig.