Hos Jamas Doosan har vi entreprenørmaskiner i top kvalitet. De er lavet specifikt til erhvervslivets krav. Du kan få maskinerne at se i aktion enten virtuelt på videoen herunder, men også i virkeligheden. Hvis du gerne vil prøve en Doosan, så kan du kontakte vores salgsafdeling. Se vores leveringsklare Jamas Doosan maskiner i aktion på videoen her:

Vi har maskiner til de helt store projekter, hvor kun det bedste er godt nok. Du finder også mindre modeller, der i langt de fleste tilfælde er tilstrækkelige til at klare opgaven. Uanset om du kigger efter en ny eller brugt model, så får du en kvalitets maskine, når du vælger Doosan.

Er du på udkig efter en kvalitets entreprenørmaskine, så finder du det her.

Leder du f.eks efter en:

Leveringsklare Doosan maskiner

Du finder flere toptunede maskiner, som er klar til at blive sluppet løs. Der er både brugte og nye maskiner. Vil du se vores udvalg af Doosan modeller, så kan du danne dig et overblik her. Hvis du har nogle spørgsmål til nogle af modellerne, så er du meget velkommen til at kontakte salgsafdelingen.

God service over hele landet

Vi yder god service og har teknikere til at køre rundt i hele landet. Det betyder, at uanset hvor du befinder dig, så kan vi hurtigt komme ud til dig. Det er din garanti for, at du kan holde dine maskiner kørerende mest effektivt – uanset om de holder på Lolland eller Skagen.

Mere end 15.000 reservedele på lager

Vi kan håndtere langt de fleste reparationer af dine maskiner, og vi har et lager med over 15.000 reservedele. Du kan derfor være helt sikker på, at vi har de rigtige reservedele til din maskine, uanset hvilken udfordring du oplever.

Hvis du vil høre mere, så kan du kontakte os på telefon 70 13 80 13 eller på mail info@jamas-doosan.dk.